Browse Source

Upload files to 'site/content/openletter'

Norwegian bokmål (NB) translation of PMPC
img
harald 1 year ago
parent
commit
dcfcf87318

+ 12
- 0
site/content/openletter/all-signatures.nb.md View File

@@ -0,0 +1,12 @@
---
title: "Alle offentlige underskrifter"
type: page
layout: subpage
---

Dette er den samlede listen over alle personer som har skrevet under på det åpne brevet og som har samtykket til at deres navn vises offentlig. {{< count type="signatures" >}} personer har allerede uttrykt sin støtte – er du en av dem?

Listen oppdateres en gang i timen.

{{< show_signatures >}}


+ 11
- 0
site/content/openletter/confirm.nb.md View File

@@ -0,0 +1,11 @@
---
title: "Nesten ferdig..."
type: page
layout: subpage
---

## Kontroller din e-post innboks nå

Du er nesten ferdig! Du vil motte en e-post med en lenke for den endelige bekreftelsen på underskriften din snart. Vennligst kontroller din spam-mappe (søppelpost) om du ikke mottar e-posten innen de neste 15 minuttene.

Takk for at du skrev under på det åpne brevet for **Public Money, Public Code**.

+ 21
- 0
site/content/openletter/success.nb.md View File

@@ -0,0 +1,21 @@
---
title: "Takk for din underskrift!"
type: page
layout: subpage
---

## Underskriften din er bekreftet

Takk for at du skrev under på det åpne brevet «Public Money, Public Code». Din støtte betyr mye for oss.

Om du har valgt at navnet ditt skal vises i den offentlige listen, vil navnet ditt dukke opp i [listen over underskrifter](../all-signatures) innen den neste timen. Om du har valgt å motta ytterligere informasjon, vil vi holde deg oppdatert per e-post med nyheter som vedrører denne kampanjen.

## Neste skritt

Vennligst hjelp oss med å gi underskriften din ekstra stor slagkraft ved å [dele kampanjen](../../#spread) med dine venner. Sammen vil vi oppfordre beslutningstakere innen politikk og offentlige forvaltninger over hele Europa til å sørge for at nye investeringer av programvare i offentlig sektor blir utgitt som fri og åpen kildekode.

Du kan også [bestille klistremerker og informasjonsmateriale](https://fsfe.org/promo#pmpc) fra Free Software Foundation Europe.

Gjør fri programvare i Europa sterkere og vurder å [støtte FSFE](https://fsfe.org/donate/?pmpc) eller en av de andre [støttende organisasjonene](../../#organisations).

Med din støtte vil vi hjelpe beslutningstakere over hele Europa til å forstå at frigivelsen av deres kode er den beste løsningen for dem, andre offentlige etater, bedrifter, og allmennheten spesielt.

Loading…
Cancel
Save