Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

texts-sq.xml 2.3KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
 2. <textset>
 3. <text id="lastchanged"> Ndryshuar së fundmi: </text>
 4. <text id="translator1a">Falënderojmë </text>
 5. <text id="translator1b"> për këtë përkthim jozyrtar. </text>
 6. <text id="translator2">This is an unofficial translation. </text>
 7. <text id="translator3a">Ju lutemi referojuni </text>
 8. <text id="translator3b">tekstit origjinal</text>
 9. <text id="translator3c"> për versionin zyrtar të kësaj faqeje.</text>
 10. <text id="permission">
 11. Lejohet kopjimi fjalë për fjalë dhe shpërndarja e tërë këtij artikulli
 12. në çfarëdo media, me kusht që të ruhet ky shënim.
 13. </text>
 14. <text id="webmaster">
 15. Ju lutem raportoni probleme me këtë faqe te
 16. <em>webmaster at fsfeurope.org</em>.
 17. </text>
 18. <text id="outdated">
 19. <strong>Kujdes: </strong>
 20. Kjo faqe mund të jetë e vjetëruar në krahasim me origjinalin. Ju lutemi përdorni
 21. <a href="/contribute/contribute.html">këtë faqe</a> për të parë se si mund të ndihmoni
 22. te përkthimet, dhe anë të tjera.
 23. </text>
 24. <text id="notranslation">
 25. <strong>Kujdes: </strong>
 26. Kjo faqe nuk është përkthyer ende. Ajo që po shihni më poshtë
 27. është versioni origjinal i faqes. Ju lutemi përdorni
 28. <a href="/contribute/contribute.html">këtë faqe</a> për të parë se si mund të ndihmoni
 29. te përkthimet, dhe anë të tjera.
 30. </text>
 31. <text id="search">Search</text>
 32. <text id="submit">Submit</text>
 33. <text id="language">Language</text>
 34. <text id="fsfe/about">Rreth</text>
 35. <text id="fsfe/projects">Projekte</text>
 36. <text id="fsfe/documents">Dokumenta</text>
 37. <text id="fsfe/help">Hidhuni Në Veprim</text>
 38. <text id="fsfe/donate">Dhuroni</text>
 39. <text id="fsfe/order">Porosisni</text>
 40. <text id="fsfe/lists">Lista Postimesh</text>
 41. <text id="fsfe/thankgnus">Thank GNUs</text>
 42. <text id="fellowship/priority">Priority Links</text>
 43. <text id="menu3/priority/com-pkg">Commercial Services</text>
 44. <text id="fellowship/priority/fellowship">Fellowship</text>
 45. <text id="fellowship/priority/ftf">Freedom Task Force</text>
 46. <text id="fellowship/priority/os">Open Standards</text>
 47. <text id="menu3/sisters">Our sister organisations</text>
 48. <text id="menu3/sisters/fsf">FSF</text>
 49. <text id="menu3/sisters/fsf_india">FSF India</text>
 50. <text id="menu3/sisters/fsf_la">FSF Latin America</text>
 51. </textset>