Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

texts-mk.xml 3.0KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
 2. <textset>
 3. <text id="lastchanged"> Последна промена: </text>
 4. <text id="translator1a">Благодарни сме </text>
 5. <text id="translator1b"> за овој неофицијален превод. </text>
 6. <text id="translator2">This is an unofficial translation. </text>
 7. <text id="translator3a">Ве молиме да се обратите до </text>
 8. <text id="translator3b">оргиналниот текст</text>
 9. <text id="translator3c"> за официјална верзија од оваа страница.</text>
 10. <text id="permission">
 11. Дозволено е дистрибуирање и копирање на непроменети копии на целиот документ во било кој медиум,
 12. само доколку оваа белешка е вклучена.
 13. </text>
 14. <text id="webmaster">
 15. Ве молиме да пријавите проблеми со оваа страница на
 16. <em>webmaster at fsfeurope.org</em>.
 17. </text>
 18. <text id="outdated">
 19. <strong>Предупредување: </strong>
 20. Оваа страница можеби е застарена. Посетете ја
 21. <a href="/contribute/contribute.html">оваа страница</a> за да видите како можете
 22. да помогнете околу преведувањето, но и за други нешта.
 23. </text>
 24. <text id="notranslation">
 25. <strong>Предупредување: </strong>
 26. Оваа страница сеуште не е преведена. Она што го гледате подолу
 27. е оргиналната верзија на страницата. Ве молиме посетете ја
 28. <a href="/contribute/contribute.html">оваа страница</a> за да видите како можете да
 29. помогнете пред се со преводите, меѓу останатите работи.
 30. </text>
 31. <text id="search">Search</text>
 32. <text id="submit">Submit</text>
 33. <text id="language">Language</text>
 34. <text id="fsfe/about">За</text>
 35. <text id="fsfe/projects">Проекти</text>
 36. <text id="fsfe/documents">Документи</text>
 37. <text id="fsfe/help">Активирај се</text>
 38. <text id="fsfe/donate">Донирајте</text>
 39. <text id="fsfe/order">Нарачајте</text>
 40. <text id="fsfe/lists">Поштенски листи</text>
 41. <text id="fsfe/thankgnus">Им благодариме на сите ГНУ-а</text>
 42. <text id="fellowship/priority">Priority Links</text>
 43. <text id="menu3/priority/com-pkg">Commercial Services</text>
 44. <text id="fellowship/priority/fellowship">Fellowship</text>
 45. <text id="fellowship/priority/ftf">Freedom Task Force</text>
 46. <text id="fellowship/priority/os">Open Standards</text>
 47. <text id="menu3/sisters">Our sister organisations</text>
 48. <text id="menu3/sisters/fsf">FSF</text>
 49. <text id="menu3/sisters/fsf_india">FSF India</text>
 50. <text id="menu3/sisters/fsf_la">FSF Latin America</text>
 51. </textset>