Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

support.sq.xhtml 2.8KB

12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>Përkrahje - FSFE</title>
 5. </head>
 6. <body>
 7. <h1>Përkrahni FSFE-në</h1>
 8. <div id="introduction" class="support_page">
 9. <div class="image">
 10. <img src="/graphics/stars-smaller.png" alt="Stars"/>
 11. </div>
 12. <!-- These wordings are delicate. Please discuss any ideas at web@ before making any changes! -->
 13. <p>
 14. Regjistrohuni që të tregoni se e keni për zemër Software-in e Lirë dhe se përkrahni <a href="/work">veprimtaritë e FSFE-së</a>.
 15. </p>
 16. <p>
 17. Emrin tuaj nuk do ta bëjmë publik, publik bëjmë vetëm numrin gjithsej të përkrahësve.
 18. Numri i përkrahësve të FSFE-së u tregon politikanëve në shkallë vendi dhe atyre në
 19. shkallë BE-je se Software-i i Lirë është i rëndësishëm. Përkrahësit mundet gjithashtu
 20. të marrin, me raste të dhëna të rëndësishme, e shumta tre herë në vit.
 21. </p>
 22. <div id="support_form">
 23. <form method="post" action="support.php" class="support">
 24. <p>
 25. <label id="firstname">Emri
 26. <input type="text" name="firstname" />
 27. </label>
 28. </p>
 29. <p>
 30. <label id="lastname">Mbiemri
 31. <input type="text" name="lastname" />
 32. </label>
 33. </p>
 34. <p>
 35. <label id="email">E-mail (i domosdoshëm)
 36. <input type="email" name="email" required="required" />
 37. </label>
 38. </p>
 39. <p>
 40. <label id="country">Vendi (i domosdoshëm)
 41. <select name="country_code" required="required">
 42. <option value="">Përzgjidhni..</option>
 43. <optgroup label="Europë">
 44. <country-list-europe/>
 45. </optgroup>
 46. <optgroup label="Kontinente të tjerë">
 47. <country-list-other-continents/>
 48. </optgroup>
 49. </select>
 50. </label>
 51. </p>
 52. <p id="support_robotfield">
 53. <label id="rname">Nëse jeni robot, plotësoni këtë fushë
 54. <input type="text" name="rname" />
 55. </label>
 56. </p>
 57. <p><input type="submit" name="submit" value="Përkraheni FSFE-në!" data-loading-text="Po dërgohen.."/></p>
 58. <input type="hidden" name="ref_url" value="" />
 59. <input type="hidden" name="ref_id" value="" />
 60. <input type="hidden" name="lang" value="en" />
 61. </form>
 62. <p><em>Rregullat tonë të privatësisë janë të thjeshta: Të dhënat tuaja nuk do t'i ndajmë kurrë me këdo jashtë FSFE-së. Pikë.</em></p>
 63. </div>
 64. <support-form-javascript/>
 65. </div>
 66. </body>
 67. <timestamp>$Date$ $Author$</timestamp>
 68. </html>
 69. <!--
 70. Local Variables: ***
 71. mode: xml ***
 72. End: ***
 73. -->