Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

about.sq.xhtml 2.9KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>Rreth Free Software Foundation Europe</title>
 5. </head>
 6. <body class="subsite">
 7. <h1 class="heading">Rreth nesh</h1>
 8. <div id="introduction">
 9. <!-- please have a look at http://fsfe.org/about/mission for existing translations -->
 10. <p>Free Software Foundation Europe është një organizëm jofitimprurës
 11. që fuqizon përdoruesit të kontrollojnë teknologjinë.</p>
 12. <p>Software-i prek thellësisht krejt aspektet e jetës sonë; dhe është
 13. e rëndësishme që kjo teknologji të na fuqizojë, jo të na kufizojë. <a
 14. href="/about/basics/freesoftware.html">Software-i i Lirë</a> i jep
 15. kujtdo të drejtën të përdorë, kuptojë, përshtatë dhe ndajë software-in
 16. me të tjerët. Këto të drejta janë përkrahje për të tjera liri themelore,
 17. të tilla si ajo e fjalës, shtypit dhe privatësisë.</p>
 18. </div>
 19. <ul class="subheadings">
 20. <li>
 21. <h3><a href="/about/principles.html">Parimet</a></h3>
 22. <p>
 23. Ne besojmë te bashkëpunimi dhe transparenca.
 24. </p>
 25. </li>
 26. <li>
 27. <h3><a href="/about/team.html">Njerëzit</a></h3>
 28. <!-- should be /about/people/... later -->
 29. <p>
 30. Cilët jemi.
 31. </p>
 32. </li>
 33. <li>
 34. <h3><a href="/associates/associates.html">Të asociuar</a></h3>
 35. <p>
 36. Ndajmë qëllime të përbashkëta me këto organizma.
 37. </p>
 38. </li>
 39. <li>
 40. <h3><a href="/press/press.html">Për shtypin</a></h3>
 41. <p>
 42. Njoftime për shtypin, lajme, foto dhe të dhëna kontakti.
 43. </p>
 44. </li>
 45. <li>
 46. <h3><a href="/contact/contact.html">Kontakte</a></h3>
 47. <p>
 48. Të dhëna kontakti për pyetje dhe kërkesa të përgjithshme.
 49. </p>
 50. </li>
 51. <li>
 52. <h3><a href="/donate/donate.html">Dhurime</a></h3>
 53. <p>
 54. Për të qenë zë i pavarur për Software-in e Lirë, varemi
 55. nga dhurimet tuaja. Shihni <a href="/about/funds/funds.html">se si i përdorim
 56. fondet tona</a> dhe <a href="/donate/thankgnus.html">cilët dhurojnë për ne</a>.
 57. </p>
 58. </li>
 59. <li>
 60. <h3><a href="/about/legal/legal.html">Ligjore</a></h3>
 61. <p>
 62. Konstitucioni, dhe proces-verbal i takimeve tona.
 63. </p>
 64. </li>
 65. <li>
 66. <h3><a href="/about/transparency-commitment.html">Përkushtimi Ndaj Transparencës</a></h3>
 67. <p>
 68. Përkushtimi ynë ndaj transparencës, përfshi lidhje për te konstitucioni ynë dhe proces-verbale.
 69. </p>
 70. <div style="max-width: 300px;">
 71. <img src="/graphics/logo-transparent-civil-society.png" alt="Transparency International Germany" />
 72. </div>
 73. </li>
 74. </ul>
 75. </body>
 76. <timestamp>$Date: 2016-04-05 20:30:04 +0300 (Tue, 05 Apr 2016) $ $Author: mk $</timestamp>
 77. </html>