Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

team.sq.xhtml 3.0KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172
 1. <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
 2. <!-- To add avatar images or members, edit the file: /about/people/people.en.xml -->
 3. <html>
 4. <head>
 5. <title>Rreth Free Software Foundation Europe - Ekipi</title>
 6. </head>
 7. <body>
 8. <p id="category"><a href="/about/">Rreth</a></p>
 9. <h1>Ekipi i FSFE-së</h1>
 10. <p>
 11. Këta persona punojnë për dhe me FSFE-në rregullisht, ndaj u është
 12. dhënë përgjegjësia dhe autoriteti i përhershëm brenda disa fushash. Disa
 13. prej tyre janë anëtarë të
 14. <a href="/about/legal/legal.html">shoqatës</a>, disa jo.
 15. </p>
 16. <div id="show-people">
 17. <h2 id="council">Këshilli</h2>
 18. <p>Këshilli ekzekutiv i FSFE-së përbëhet nga drejtori ekzekutiv,
 19. presidenti dhe zëvendëspresidenti. Këshilli është përgjegjës
 20. për çështje të rëndësishme të buxhetit, sendërtimin e kuadrit
 21. strategjik, dhe të drejtat e shoqatave kombëtare.</p>
 22. <council-members />
 23. <h2 id="general-assembly">Asambleja e Përgjithshme</h2>
 24. <p>Asambleja e përgjithshme përbëhet nga <a
 25. href="/about/legal.html">anëtarët e trupit legal të FSFE-së</a>. Ajo
 26. është përgjegjëse për planet strategjike, buxhetin, caktimin e agjendës,
 27. shkarkimet nga përgjegjësia, dhe zgjedhjen dhe shfuqizimin e këshillit
 28. ekzekutiv dhe drejtuesit financiar.</p>
 29. <ga-members />
 30. <h2 id="eu-core-team">Ekipi Bazë Europian</h2>
 31. <p>Këtu mund të gjeni persona që merren me punë të përditshme të organizmit,
 32. me pagesë ose në bazë vullnetare, për çështjet kryesore: bashkërendues
 33. ekipesh vendore dhe zëvendësit e tyre, stafi, bashkërenduesit e ekipeve
 34. speciale, apo përgjegjësit e sistemit. Nuk përfshihet një numër i madh
 35. vullnetarësh nga ekipi ynë i punë, kontribues te fushatat tona, ose te
 36. tema specifike.</p>
 37. <core-members />
 38. <h2 id="interns">Stazhierë</h2>
 39. <p><a href="/contribute/internship.html">Stazhierët tanë</a> merrem me
 40. çështje të ndryshme brenda ekipeve të FSFE-së: punë me projektet dhe
 41. fushatat në zhvillim e sipër, bashkërendim vullnetarësh dhe komunikim
 42. me bashkësinë, administratat publike dhe organizma të tjerë.</p>
 43. <intern-members />
 44. <h2>Ekipe Vendore</h2>
 45. <p>Po kërkoni një kontakt vendor për përfshirje, ose thjesht për të mësuar
 46. më tepër rreth Software-it të Lirë dhe FSFE-së? Në gjithnjë e më shumë
 47. qytete europiane po formohen grupe vendore FSFE, për të sjellë një ndryshim.
 48. Për të parë nëse ka tashmë një grup në zonën tuaj, ju lutemi, vizitoni
 49. faqen tonë të <a href="localteams.html">ekipeve vendore</a>.</p>
 50. </div>
 51. </body>
 52. <followup>join</followup>
 53. <timestamp>$Date: 2013-03-25 22:00:22 +0100 (Mo, 25. Mär 2013) $ $Author: guest-Besnik_b $</timestamp>
 54. </html>
 55. <!--
 56. Local Variables: ***
 57. mode: xml ***
 58. End: ***
 59. -->