Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

fsfnetwork.sq.xhtml 1.6KB

1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859
 1. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>Rrjeti i FSF-ve</title>
 5. </head>
 6. <body>
 7. <p id="category"><a href="/about/about.html">Rreth</a></p>
 8. <h1>Rrjeti i FSF-ve</h1>
 9. <figure>
 10. <img src="/graphics/FSF-Network.png" alt="Rrjeti i FSF-ve"/>
 11. <figcaption>
 12. FSFE-ja është një nga katër organizmat e Software-it të Lirë në botë.
 13. </figcaption>
 14. </figure>
 15. <p>
 16. Ne punojmë me grupe të tjera ndërkombëtare për nxitjen e Software-it të Lirë
 17. në çdo kontinent. Organizmat vijues janë sivëllezër të FSFE-së, dhe pjesë
 18. e rrjetit të Software-it të Lirë. Çdo organizëm ka sfondin e vet kulturor,
 19. dhe është i pavarur nga pikëpamja ligjore, financiare dhe operacionale.
 20. </p>
 21. <ul>
 22. <li>
 23. 1985: Themelohet
 24. <a href="//www.fsf.org/">Free Software Foundation</a> (FSF) pak
 25. pas <a href="/about/basics/gnuproject.html">projektit GNU</a>, dhe qe
 26. përfaqësuesi dhe promotori i parë formal në botë i Software-it të Lirë.
 27. </li>
 28. <li>
 29. 2001: Themelohet Free Software Foundation Europe (FSFE) si i dyti i FSF-ve.
 30. </li>
 31. <li>
 32. 2003: Themelohet
 33. <a href="http://fsf.org.in/">Free Software Foundation India</a>
 34. (FSFI).
 35. </li>
 36. <li>
 37. 2005: Themelohet
 38. <a href="http://www.fsfla.org/">Free Software Foundation Latin America</a>
 39. (FSFLA).
 40. </li>
 41. </ul>
 42. </body>
 43. <timestamp>$Date$ $Author$</timestamp>
 44. </html>
 45. <!--
 46. Local Variables: ***
 47. mode: xml ***
 48. End: ***
 49. -->