Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/ https://fsfe.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

donate.sq.xhtml 5.4KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117
 1. <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>FSF Europa - Dhurime për FSF Europën</title>
 5. </head>
 6. <body>
 7. <h1>Dhurime për FSF Europën</h1>
 8. <p>Ka plot <a href="letter-20041209.html">arsye</a> dhe rrugë për kë do
 9. të mbështesë <a href="/documents/whatwedo.html">punën</a> dhe <a
 10. href="/documents/whyweexist.html">qëllimet</a> e FSF Europës. Më e drejtpërdrejta
 11. është të na ndihmoni si vullnetar duke shkruar free software ose
 12. dokumentacion të lirë. Na duhen po ashtu persona për të na ndihmuar me detyra të tjera si
 13. puna me stenda ekspozitash e të tilla. Nëse jeni të interesuar, mund t'i hidhni një sy
 14. &quot;<a href="/contribute/contribute.html">Ç'nevojitet të bëhet?</a>&quot;
 15. page.</p>
 16. <p>Një tjetër rrugë kyçe për mbështetjen e FSF Europës është duke dhuruar
 17. para që do të na lejojë të mbulojmë shpenzimet tona dhe paguajmë
 18. njerëzit që punojnë për dhe në Free Software.</p>
 19. <p>FSF Europa është në oragnizëm me shtrirje europiane që kërkon
 20. pranim zyrtar si bamirësi nga pushtetet vendore kurdo që të jetë e mundur.
 21. Në varësi të ligjeve vendore, kjo mund t'ju lejojë të zbrisni dhurimin e bërë
 22. për ne nga taksat tuaja. Për hollësi ju lutem referojuni listës së mëposhtme.</p>
 23. <h3>Bëhuni një mbrojtës i FSF Europës</h3>
 24. <p>Free Software Foundation Europe dëshiron të falënderojë its
 25. mbështetësit dhe kontribuesit e vet në një mënyrë të dukshme. Ndaj do të donim
 26. t'ju kërkojmë rë dërgoni një mesazh te <code><a
 27. href="mailto:office@fsfeurope.org">&lt;office@fsfeurope.org&gt;</a></code>
 28. dhe të na bëni të ditur ku të dërgojmë faturën dhe një letër falënderimi.
 29. Po ashtu do të donim t'ju listonim te faqja jonë "<a
 30. href="thankgnus.html">Thank GNUs</a>". Edhe në rast se parapëlqeni të mbeteni
 31. i paemërt, ju lutem na bëni të ditur se si mund t'u gjejmë, që kështu të mund
 32. t'ju falënderojmë veçmas.</p>
 33. <p>Nëse ju intereson të bëni të ditur kontributin tuaj
 34. botërisht, FSF Europa ofron po ashtu për dhuruesit e vet disa
 35. <a href="/about/graphics/sponsoring/sponsoring.en.html">stema
 36. sponsorash</a>.</p>
 37. <p>Nëse dhuroni:</p>
 38. <ul>
 39. <li>10 EURO çdo muaj <em>OSE</em> 120 EURO në vit, bëheni
 40. <b>Mbështetës</b> i FSF Europës.</li>
 41. <li>50 EURO çdo muaj <em>OSE</em> 600 EURO në vit, bëheni
 42. <b>Kontribues</b> i FSF Europës.</li>
 43. <li>100 EURO çdo muaj <em>OSE</em> 1200 EURO në vit, bëheni
 44. <b>Kontribues Jetik</b> i FSF Europës.</li>
 45. <li>500 EURO çdo muaj <em>OSE</em> 6000 EURO në vit, bëheni
 46. <b>Mbrojtës</b> i FSF Europës.</li>
 47. </ul>
 48. <p>Dhuruesa të përmuajshëm që fillojnë nga fundi i vitit do të kenë një
 49. &quot;(mm/vv-)&quot; shtuar te vendi ku listohen, dhuruesa të përmuajshëm
 50. që ndalojnë nga fillimi i vitit do të kenë një &quot;(-mm/vv).&quot;
 51. Dhuruesit që fillojnë vonë, apo ndalojnë herët tregohen me
 52. &quot;(mm/vv-mm/vv).&quot;</p>
 53. <h3>Si të dhurohet</h3>
 54. <p>FSF Europa ende po rritet dhe mund të mos ketë për gjithkund llogari
 55. bankash vendore që janë në gjendje të pranojnë dhurime të përjashtuar
 56. nga taksimi edhe pse ligji vendor i lejon ato. Në këtë rast
 57. mund të bëni derdhje te llogaria e bankës qendrore (shihni më poshtë)
 58. ose lidhuni me <a href="mailto:office@fsfeurope.org">zyrën tonë</a> për
 59. të dhëna se si të dhurohet në rrugën më të frytdhënëse.</p>
 60. <p><b>Ju lutem të kini parasysh që përjashtimi nga taksimi është i mundur
 61. vetëm kur theksohet shprehimisht më poshtë.</b></p>
 62. <p>Nëse jetoni jashtë Europës, mund të merrni gjithashtu në shqyrtim dhurimin
 63. për organizma vëllezër tanët, Free Software Foundations në
 64. <a href="http://www.gnu.org/help/donate.html">Shtetet e Bashkuar</a>
 65. ose te <a href="http://fsf.org.in">India</a>.</p>
 66. <p>Mund të dhuroni nga një kartë krediti përmes <a href="paypal.html">PayPal-it</a>,
 67. të dhëna rreth rrugësh se si të dhuroni në vendet vijues mund të gjeni te faqet vijuese:</p>
 68. <ul>
 69. <li><a href="donate-2002-de.de.html">Gjermani</a> [i mundshëm përjashtimi nga taksimi]</li>
 70. <li><a href="donate-2004-uk.html">Mbretëria e Bashkuar</a></li>
 71. </ul>
 72. <p>Dhurimet nga vende të tjerë mund të shpërngulen nga
 73. <a href="paypal.html">karta krediti përmes PayPal-it</a> ose drejtpërsëdrejti
 74. te llogaria bankare vijuese:<a name="fsfe-account"> </a></p>
 75. <p class="indent">
 76. Free Software Foundation Europe e.V.<br/>
 77. IBAN (international): DE 69 36020030 000 3004732<br />
 78. National-Bank Essen, Germany<br/>
 79. SWIFT/BIC-No: NBAG DE 3E<br/>
 80. </p>
 81. <p>Nëse parapëlqeni më mirë të postoni një çek, mund ta dërgoi te </p>
 82. <p class="quote">
 83. Free Software Foundation Europe e.V.<br/>
 84. Talstraße 110<br/>
 85. 40217 Düsseldorf<br/>
 86. Germany
 87. </p>
 88. <p>FSF Europa falënderon tërë <a
 89. href="thankgnus.html">dhuruesit</a>. Kontributi juaj na bën të mundur të vazdojmë
 90. punën tonë.</p>
 91. </body>
 92. <timestamp>$Date$ $Author$</timestamp>
 93. <translator>Besnik Bletën</translator>
 94. </html>
 95. <!--
 96. Local Variables: ***
 97. mode: xml ***
 98. End: ***
 99. -->