Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/ https://fsfe.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

ilovefs.sq.xhtml 5.2KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>E ♥ Software-in e Lirë - Dita e Shën Valentinit 2013 - FSFE</title>
 5. </head>
 6. <body>
 7. <div style="text-align:center"><a href="/campaigns/ilovefs/2013/ilovefs.html"><img alt="I ♥ Software-in e Lirë" src="/campaigns/valentine/valentine-2010.png"/></a></div>
 8. <p id="introduction">Tradicionalisht Dita e Shën Valentinit është
 9. dita e shpalosjes dhe kremtimit të dashurisë. Ndaj pse të mos e
 10. përdorim këtë shans për të shpalosur dashurinë tonë për <a
 11. href="/about/basics/freesoftware.html">Software-in e Lirë</a> këtë vit?</p>
 12. <identica/>
 13. <h2>Dita #ilovefs 2013</h2>
 14. <p>Si çdo vit, Dita e Shën Valentinit do të kremtohet më 14
 15. Shkurt, që bie e Enjte këtë vit. Ashtu si edhe <a
 16. href="/campaigns/ilovefs/2012/ilovefs.html">vitin e shkuar</a>, FSFE-ja
 17. ka planifikuar një fushatë online për kremtimin e kësaj dite si një Ditë
 18. "E dua Software-in e Lirë". </p>
 19. <h2>Fushata: Përhapni dashurinë tuaj për Software-in e Lirë</h2>
 20. <p>Fushata jonë online synon rritjen e ndërgjegjësimit rreth Software-it
 21. të Lirë dhe njerëzve të pasionuar dhe të palodhur pas tij. Tregojuni atyre
 22. se e vlerësoni punën e tyre – kjo mund të bëjë shumë punë! Të tjerët e kanë
 23. bërë këtë tashmë, ndaj, që të frymëzoheni, mund të <a href="/campaigns/ilovefs/2013/whylovefs.html">lexoni
 24. pse ata e dashurojnë Software-in e Lirë</a>. </p>
 25. <p>Sigurisht që ka plot rrugë për t’i deklaruar dikujt dashurinë... Ja vetëm
 26. pak ide se si ta bëni publike dashurinë tuaj për Software-in e Lirë.</p>
 27. <ul>
 28. <li><strong>E-Mail/Letra</strong> Dërgojuni përkrahësve aktivë të Software-it
 29. të Lirë një mesazh falënderimi për punën e tyre. Mos i nënvleftësoni të mirat
 30. e një mesazhi të tillë. Mjaft zhvillues të Software-it të Lirë punojnë fort me
 31. projektet e tyre pa përfituar para, një "faleminderit" / "ju duam" e fuqishme
 32. është si karburant i dëshirueshëm për inkurajimin e mëtejshëm të tyre.</li>
 33. <li><strong>Mikroblog</strong> Veçanërisht për Ditën e Shën Valentinit, shkruani
 34. një postim mikroblogu rreth se sa e doni Software-in e Lirë, dhe përdorni hashtag-un <!-- [dont't translate the
 35. comment] link either to http://identi.ca/tag/ilovefs or to the agregation of
 36. dents underneath--> <strong><a href="http://identi.ca/tag/ilovefs">#ilovefs</a></strong>. Nxitini
 37. miqtë tuaj të bëjnë të njëjtën gjë, dhe le të provojmë ta ngjisim mesazhin tuaj
 38. në shkallë të sipërme të klasifikimit në Twitter, identi.ca dhe të tjera sisteme
 39. blogimi. </li>
 40. <li><strong>Blog</strong> Nëse merreni me blogje, blogoni rreth Ditës "E dua
 41. Software-in e Lirë" dhe idenë thelbësore të tij. Përpiquni të tërhiqni njerëzit
 42. drejt idesë së Software-it të Lirë.</li>
 43. <li><strong>Stema</strong> Kemi krijuar një <a href="/campaigns/ilovefs/2013/banners.html">faqe
 44. ku paraqiten stema të ndryshme</a> për përkrahje të Ditës "E dua Software-in e Lirë"
 45. dhe që jeni të lirë t’i përdorni. Disa i kemi edhe më copëzën e kodit, për t’i vendosur
 46. te faqja ose blogu juaj.</li>
 47. </ul>
 48. <h2>Shpaloseni dashurinë tuaj - Individualisht</h2> <!-- unchanged paragraph-->
 49. <ul>
 50. <li>Përqafoni një zhvillues (Sigurisht që është më mirë të merrni leje së pari ; )</li>
 51. <li>Qeraseni një gotë zhvilluesin që doni më shumë. Ose qerasni
 52. dikë tjetër një gotë dhe, teksa shijoni pijen tuaj, tregojini
 53. atij/asaj për zbatimin tuaj më të dashur nga Software-i i Lirë!</li>
 54. <li>Përdorni pushimin e drekës në punë që t’u tregoni kolegëve tuaj
 55. rreth Software-it të Lirë dhe pse ia vlen të përkrahet lëvizja jonë.</li>
 56. <li><a href="http://blogs.fsfe.org/mk/?p=399">Dërgojini një libër
 57. kontribuesit tuaj më të dashur</a> dhe në të njëjtën kohë <a
 58. href="http://wiki.fsfe.org/SupportPrograms">përkrahni FSFE-në</a>.</li>
 59. <li> <a href="mailto:fellowship@fsfeurope.org">Na dërgoni foto</a> ku duket
 60. se si i shprehni ndjenjat tuaj për Software-in e Lirë. Do t’i botojmë
 61. te sajti ynë, ku do të krijojmë një galeri të dashuruarish me
 62. Software-in e Lirë nga anembanë bota! </li>
 63. <li>Vishni bluza dhe artikuj të tjerë që shfaqin përkrahjen tuaj për
 64. Software-in e Lirë. Nëse keni nevojë për artikuj të rinj, mund të
 65. <a href="/order/order.html">porosisni të tillë prej nesh</a>,
 66. ose prej projektit tuaj të parapëlqyer nga Software-i i Lirë. </li>
 67. <li>Dashuria nuk blihet me para... por paraja mund të na ndihmojë
 68. në betejat tona për lirinë tuaj. <a
 69. href="/donate/donate.html">Dhuroni për FSFE-në</a> ose <a
 70. href="http://wiki.fsfe.org/DonateToFreeSoftwareProjects">për nisma të tjera
 71. Software-i të Lirë</a>, si shprehje e falënderimit tuaj. Vazhdimi i punës së tyre
 72. varet nga kontributet tuaja. Ndaj shihni te organizmi juaj i parapëlqyer
 73. se si të bëni një dhurim. Të jeni të sigurt që do t’jua shpërblejnë dashurinë.</li>
 74. </ul>
 75. <h2>Lajme të ngjashme</h2>
 76. <fetch-news/>
 77. </body>
 78. <timestamp>$Date: 2012-01-16 20:04:18 +0100 (Mon, 16 Jan 2012) $ $Author: eal $</timestamp>
 79. </html>
 80. <!--
 81. Local Variables: ***
 82. mode: xml ***
 83. End: ***
 84. -->