Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/ https://fsfe.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

news-20141017-01.sq.xhtml 2.6KB

1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
 2. <html newsdate="2014-10-17">
 3. <head>
 4. <title>FSFE-ja po kërkon një stazhier për Ditën e Lirisë së Dokumenteve</title>
 5. </head>
 6. <body class="press release">
 7. <h1>FSFE-ja po kërkon një stazhier për Ditën e Lirisë së Dokumenteve</h1>
 8. <p newsteaser="yes">Çdo vit, FSFE-ja organizon <a href="http://www.documentfreedom.org">"Ditën e Lirisë së Dokumenteve"</a>, një fushatë mbarëbotërore për të nxjerrë në pah rëndësinë e Standardeve të Hapura për lirinë e komunikimeve, ndërveprueshmërinë dhe pavarësinë nga bllokimet që bëjnë tregtuesit. Për këtë fushatë, zyra e FSFE-së për Berlinin po kërkon një stazhier PR-i / Fushatash me kohë të plotë nga 1 janari deri më 31 mars.
 9. </p>
 10. <p>Puna juaj do të jetë:
 11. <ul>
 12. <li>mirëmbajtja e faqes web të fushatës, www.documentfreedom.org</li>
 13. <li>kontakti i drejtpërdrejtë dhe mbështetja e bashkësive vendore kudo në botë</li>
 14. <li>përkujdesja për seksionin tonë të promocionit</li>
 15. <li>shkrim tekstesh PR-i për media të ndryshme (shoqërore)</li>
 16. <li>përkthimet</li>
 17. </ul>
 18. </p>
 19. <p>dhe për këto mund të na bindni me këto rrugë:
 20. <ul>
 21. <li>ju pëlqen të përkrahni Software-in e Lirë dhe Standardet e Hapura</li>
 22. <li>jeni, e pakta, në semestrin e tretë të studimeve në një fushë që ka
 23. lidhje me temën OSE sillni me vete përvojë të ngjashme prej një fushe tjetër</li>
 24. <li>flisni rrjedhshëm Anglisht (nëse flisni Spanjisht ose Frëngjisht, do të ishte një plus)</li>
 25. <li>punoni pa problem brenda një ekipi dhe jeni i prirur të ndihmoni vullnetarë të tjerë</li>
 26. <li>ju pëlqen të punoni me sisteme TI të Lirë</li>
 27. </ul>
 28. </p>
 29. <p>Çfarë mund të prisni prej nesh:
 30. <ul>
 31. <li>një mjedis ndërkombëtar pune në një zyrë në zemër të Berlinit</li>
 32. <li>një ekip të ri dhe të përkushtuar</li>
 33. <li>hapësirë për ide dhe zgjidhje me frymë krijuese</li>
 34. <li>orare të zhdërvjellëta</li>
 35. </ul>
 36. </p>
 37. <p>Ju lutemi, dërgojeni kërkesën tuaj vetëm në rrugë dixhitale, te eal@fsfe.org (PDF). Shifrimi i tij është i mirëpritur. Kyçin publik e gjeni te shërbyesi i kyçeve (8639DC81)</p>
 38. <p>Paguajmë 450 Euro/në muaj dhe përfitoni edhe mirënjohjen e vullnetarëve nga e gjithë bota (e paçmueshme).</p>
 39. <p>Kërkesat pranohen deri më 7 nëntor, 2014.</p>
 40. </body>
 41. <tags>
 42. <tag>front-page</tag>
 43. <tag content="stazh">internship</tag>
 44. <tag content="Dita e Lirisë së Dokumenteve">DFD</tag>
 45. </tags>
 46. </html>