Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/ https://fsfe.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

freesoftware.sq.xhtml 1.9KB

1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>Software i Lirë - FSFE</title>
 5. </head>
 6. <body>
 7. <h1>Njohje me Software-in e Lirë</h1>
 8. <div id="introduction">
 9. <div class="image">
 10. <img alt="Yje" src="/graphics/stars-smaller.png" />
 11. </div>
 12. <p>Aksesi te software-i përcakton cilët mund të marrin pjesë
 13. te një shoqëri dixhitale. Software-i i Lirë ju jep liritë për
 14. ta <a href="/about/basics/freesoftware.html"> përdorur, studiuar,
 15. ndarë me të tjerët, dhe përmirësuar</a> software-in. Kjo lejon
 16. pjesëmarrje të barabartë dhe prek shumë aspekte të shoqërisë
 17. moderne. Këto ndarje ju njohin me rolin e Software-it të Lirë
 18. në fusha kyçe dhe japin lidhje për te informacione
 19. të mëtejshme.</p>
 20. </div>
 21. <ul>
 22. <li>
 23. <h3><a href="http://www.fsfe.org/freesoftware/basics/summary.sq.html">Software-i i Lirë: origjina dhe përkfuzimi i tij</a></h3>
 24. </li>
 25. <li>
 26. <h3><a href="/freesoftware/society/society.html">Shoqëria</a></h3>
 27. </li>
 28. <li>
 29. <h3><a href="/freesoftware/education/education.html">Arsimi</a></h3>
 30. </li>
 31. <li>
 32. <h3><a href="/freesoftware/enterprise/enterprise.html">Ndërmarrja</a></h3>
 33. </li>
 34. <!--
 35. <li>
 36. <h3><a href="/freesoftware/public-sector/public-sector.html">Sektori publik</a></h3>
 37. </li>
 38. -->
 39. <li>
 40. <h3><a href="/freesoftware/legal/legal.html">Ligjore</a></h3>
 41. </li>
 42. <li>
 43. <h3><a href="/freesoftware/support/support.html">Si të merret asistencë</a></h3>
 44. </li>
 45. <!--
 46. <li>
 47. <h3><a href="/freesoftware/statistics/statistics.html">Statistika</a></h3>
 48. </li>
 49. -->
 50. </ul>
 51. </body>
 52. <timestamp>$Date: 2010-08-06 14:09:58 +0200 (Fri, 06 Aug 2010) $ $Author: maelle $</timestamp>
 53. </html>