Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/ https://fsfe.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

hardware.sq.xhtml 4.9KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123
 1. <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>FSFE - Dhurime në Hardware dhe Infrastrukturë</title>
 5. </head>
 6. <body class="article">
 7. <h2>Dhurues infrastrukture të vazhdueshëm</h2>
 8. <p>Free Software Foundation Europe do të donte të falënderonte dhuruesit vijues për përkrahjen e tyre të vazhdueshme përmes ofrimit të strehimit dhe lidhjes së shërbyesve të FSFE-së.</p>
 9. <table id="gold">
 10. <tr>
 11. <td><img src="donors/infrastructure-anexia.png" alt="anexia" /></td>
 12. <td>Anexia</td>
 13. </tr><tr>
 14. <td><img src="donors/infrastructure-kapper.png" alt="kapper.net" /></td>
 15. <td>kapper.net</td>
 16. </tr><tr>
 17. <td><img src="donors/infrastructure-openit.png" alt="OpenIT" /></td>
 18. <td>OpenIT</td>
 19. </tr>
 20. </table>
 21. <h2>Dhurime në Hardware dhe Infrastrukturë</h2>
 22. <p>Free Software Foundation Europe do të donte të falënderonte për përkrahjen e tyre
 23. krejt dhuruesit e pajisjeve dhe infrastrukture tjetër -- hardware-i dhe infrastruktura jonë janë nevojë
 24. thelbësore për punën tonë. Do të donim të falënderonim veçanërisht:</p>
 25. <ul>
 26. <li>
 27. <em>2014-10-15</em>: <b>abaton EDV-Dienstleistungs GmbH</b><br/>
 28. Për dhurimin e dy shërbyesve fizikë
 29. </li>
 30. <li>
 31. <em>2014-08-11</em>: <b>OpenIT</b><br/>
 32. Për dhurimin e tre shërbyesve fizikë si zëvendësim i atyre të dhuruar prej tyre më herët
 33. dhe për vazhdimin e strehimit të këtij hardware-i.
 34. </li>
 35. <li>
 36. <em>2014-04-11</em>: <b>kapper.net</b><br/>
 37. Për furnizim vendi për një nga shërbyesit fizikë
 38. </li>
 39. <li>
 40. <em>2013-10-11</em>: <b>abaton EDV-Dienstleistungs GmbH</b><br/>
 41. Për dhurimin e një shërbyesi fizik
 42. </li>
 43. <li>
 44. <em>2011-02-23</em>: <b>Kolab Systems AG</b><br/>
 45. Për mbështetjen e dhënë në instalimin dhe formësimin e sistemit tonë të brendshëm Kolab
 46. </li>
 47. <li>
 48. <em>2010-11-09</em>: <b>CapeIT</b><br/>
 49. Për furnizimin e shërbyesve fizikë, NAS-it dhe një biblioteke me shirita për qëllime kopjeruajtjeje
 50. </li>
 51. <li>
 52. <em>2009-12-05</em>: <b>OpenIT</b><br/>
 53. Për furnizimin me tre shërbyes fizikë në qendrën e tyre të të dhënave, te të cilët tani strehohen
 54. shumica e shërbimeve të FSFE-së, dhe për furnizim lidhjeje interneti të shpejtë për këta shërbyes.
 55. </li>
 56. <li><em>2009-09-25</em>: <b>antilo AG</b> <br /> Për dhurimin e një shërbyesi virtual ku të xhirohej
 57. Shërbyesi ynë i brendshëm për VoIP.</li>
 58. <li><em>2009-09-20</em>: <b>AMOOMA GmbH</b> <br /> Për mbështjetjen e dhënë në instalimin dhe
 59. formësimin fillestar të shërbyesit tonë VoIP.</li>
 60. <li><em>2009-09-01:</em>: <b>beroNet</b> <br /> Për dhurimin e pesë telefonave VoIP për t’u përdorur
 61. në zyrën e Berlinit.</li>
 62. <li><em>2007-03-21</em>: <b>Sun Microsystems</b> <br /> Për dhurimin e një shërbyesi
 63. Sun Fire T1000 (me 8 CPU 4-core, 16GB RAM, 2x 73GB harddisqe). FSFE-ja në të xhiron
 64. shërbimet Fellowship dhe email.</li>
 65. <li><em>2006-05-20</em>: <b>Departamenti i Informatikës, Universiteti i Gotenburgut, Suedi</b> <br />
 66. Për dhurimin e një makine Dual Pentium III 1GHz me
 67. 2GB RAM dhe një kabinet disqesh IBM EXT300 me 14x 18 GB disqe.</li>
 68. <li><em>2005-12-27</em>: <b>SAMSUNG Electronics Gjermani</b> <br />
 69. Për dhurimin e gjashtë komjuterave laptop SAMSUNG X20 XVM 1730 V
 70. që janë përdorur nga ekipet e FSFE-së në Hamburg, Gotenburg,
 71. Milano, Bruksel, Frankfurt dhe Vienë; si dhe për dhurimin e një
 72. SAMSUNG Digimax V700 Digital Camera.</li>
 73. <li><em>2005-01-17</em>: <b>Hewlett-Packard Gjermani</b> <br />
 74. Për dhurimin e dy shërbyesve Compaq N2400
 75. (Dual CPU, Pentium III 1GHz me 1GB RAM secili).
 76. Makinat zëvendësuan makinat tona goxha të vjetruara
 77. për shërbyes web dhe email dhe xhirojnë shërbimet bazë
 78. të Free Software Foundation Europe.</li>
 79. <li><em>2003-01-24</em>: <b>Departamenti i Informatikës, Universiteti i Gotenburgut, Suedi</b> <br />
 80. Për dhurimin e një kabineti disqesh Andataco me 3x 18 dhe
 81. 5x 9 GB disqe, një makinë Single Pentium III 600MHz,
 82. një makinë Single Pentium III 450 MHz dhe një makinë
 83. Dual Pentium II 450 MHz.</li>
 84. <br /><small>(listë e renditur sipas datash, më të rejat sipër)</small>
 85. </ul>
 86. </body>
 87. <sidebar promo="donate">
 88. <h3>Fondet e FSFE-së</h3>
 89. <ul>
 90. <li><a href="/about/funds/funds.html">Fonde</a></li>
 91. <li><a href="/donate/thankgnus.html">Dhuruesit tanë</a></li>
 92. <li><a href="/order/order.html">Artikuj tregtarë</a></li>
 93. </ul>
 94. </sidebar>
 95. <timestamp>$Date$ $Author$</timestamp>
 96. </html>
 97. <!--
 98. Local Variables: ***
 99. mode: xml ***
 100. End: ***
 101. -->