Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/ https://fsfe.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

index.sq.xhtml 3.1KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475
 1. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>They Dont Want You .To - FSFE</title>
 5. <meta content="They Don't Want You .To - digital restrictions campaign homepage"
 6. name="description" />
 7. <meta content="drm restrictions theydontwantyouto campaign activism hactivism"
 8. name="keywords" />
 9. </head>
 10. <body>
 11. <h1>They Dont Want You .To (Nuk Duan Që Ju )</h1>
 12. <div id="introduction">
 13. <img class="left" style="max-width: 130px;" src="twitter-avatar.png" alt="TheyDontWantYou.To badge" />
 14. <p>Edhe sa të tjera jeni të përgatitur të duroni? Përditë krijohen, shiten dhe blihen mënyra të reja për të kufizuar qytetarët. Ka ardhur koha që të mbajmë qëndrim, dhe të mos pranojmë të veprojmë në përputhje me çka nuk duan që të bëjmë.</p>
 15. </div>
 16. <ul class="overview-horizontal">
 17. <li>
 18. <h3><a href="http%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fintent%2Ftweet%3F%20related%3Dfsfe%20%26text%3DWhat%20digital%20restrictions%20have%20you%20faced%20lately%3F%20%26url%3Dhttp%3A%2F%2Ftheydontwantyou.to%20%26via%3DTheyDontWant%20%26hashtags%3DTheyDontWant">Çfarë kufizimesh nuk do të pranonit?</a></h3>
 19. <p>Sot produkte dhe shërbime janë kaq shpesh të kyçura sa është e lehtë të pranohen problemet që shkaktojnë. Ndani me të tjerët shembujt se si jua bëjnë jetën të vështirë; mos i pranoni me kokën ulur!</p>
 20. </li>
 21. <li>
 22. <h3><a href="http://theydontwantyou.to/street.html">Shpërndajeni mesazhin në mëhallë</a></h3>
 23. <p>Shitësit dhe reklamuesit e dinë mirë që prodhimet e tyre i kyçin për t’i bllokuar, dhe përpiqen me forcë për të bërë të mundur që klientët e mundshëm të mos e marrin vesh këtë. Përdorini këto ngjitëse që të ekspozoni të fshehtat e tyre dhe t’i deklaroni faktet atje ku kanë vlerë.</p>
 24. </li>
 25. </ul>
 26. <h2>Aktivizohuni</h2>
 27. <ul class="overview-horizontal">
 28. <li>
 29. <img class="inline" src="free-your-android-sticker.png" alt="Free Your Android sticker" />
 30. <h3><a href="../android/">Çlironi Android-in Tuaj</a></h3>
 31. <p>Zëvendësojeni Android-in hileqar me një kopje të krijuar nga njerëz si ju, që e kanë merak privatësinë dhe sigurinë.</p>
 32. </li>
 33. <li>
 34. <img class="inline" src="dove-logo-square.png" alt="DFD logo" />
 35. <h3><a href="http://documentfreedom.org/">Dita e Lirisë së Dokumenteve</a></h3>
 36. <p>T’i detyrosh njerëzit të përdorin standarde të mbyllura i ndryn ata brenda monopolesh, jashtë zgjedhjesh dhe lirish. Bëni fushatë me ne për standarde që u bëjnë mirë të gjithëve.</p>
 37. </li>
 38. <li>
 39. <img class="inline" src="../../graphics/trusted-computing-vid.png" alt="Trusted computing video preview" />
 40. <h3><a href="http://vimeo.com/5168045">E besoni kompjuterin tuaj?</a></h3>
 41. <p>Ç’lidhje ka Punimi i Besueshëm në Kompjuter me "besueshmërinë"? Këtë shpjegon ky dokumentar vizatimor.</p>
 42. </li>
 43. </ul>
 44. </body>
 45. <timestamp>$Date: 2012-07-08 09:39:14 +0100 (Sun, 08 Jul 2012)
 46. $ $Author: hugo $</timestamp>
 47. </html>
 48. <!--
 49. Local Variables: ***
 50. mode: xml ***
 51. End: ***
 52. -->