Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/ https://fsfe.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

gallery.sq.xhtml 1.8KB

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>E ♥ Software-in e Lirë - Galeri - FSFE</title>
 5. </head>
 6. <body class="article valentine-ilovefs" microformats="h-entry">
 7. <!-- Breadcumb -->
 8. <p id="category"><a href="/campaigns/ilovefs/">E dua Software-in e lirë</a></p>
 9. <!-- / Breadcumb -->
 10. <h1 class="p-name">Galeri personash që e duan Software-in e Lirë</h1>
 11. <div class="e-content">
 12. <div class="p-summary">
 13. <p>Një foto vlen sa një mijë fjalë dhe përshkrimi i dashurisë
 14. me fjalë është shumë i vështirë se sa me foto. Në këtë faqe
 15. do të mbledhim foto njerëzish nga anembanë bota, që shprehin
 16. me foto entuziazmin e tyre për lirinë e software-it dhe shoqërisë.</p>
 17. </div>
 18. <p>Nëse doni të merrni pjesë, frymëzohuni nga fotot vijuese,
 19. krijoni diçka artistike ju vetë dhe tregojuani programuesve,
 20. projekteve, ose rrjeteve shoqërore ku doni!</p>
 21. <picture-list from="1" to="149" />
 22. </div><!--/e-content-->
 23. </body>
 24. <sidebar promo="our-work">
 25. <h2>Më tepër #ilovefs</h2>
 26. <dynamic-content />
 27. <ul>
 28. <li><a href="/campaigns/ilovefs/">Fushata e tanishme #ilovefs</a></li>
 29. <li><a href="/campaigns/ilovefs/latest-report">Raporti më i fundit #ilovefs</a></li>
 30. <li><a href="/campaigns/ilovefs/whylovefs/whylovefs.html">Pse e duan njerëzit Software-in e Lirë</a></li>
 31. <li><a href="/campaigns/ilovefs/artwork/artwork.html">Elementë grafikë për t’i përdorur në sajtin tuaj</a></li>
 32. <li><a href="/contribute/spreadtheword.html#ilovefs">Merrni falas material promocioni</a></li>
 33. <li><a href="/order/order.html">Porositni artikuj #ilovefs</a></li>
 34. </ul>
 35. </sidebar>
 36. <timestamp>$Date: 2016-02-03 22:59:33 +0200 (Wed, 03 Feb 2016) $ $Author: max.mehl $</timestamp>
 37. </html>
 38. <!--
 39. Local Variables: ***
 40. mode: xml ***
 41. End: ***
 42. -->