Source files of fsfe.org, pdfreaders.org, freeyourandroid.org, ilovefs.org, drm.info, and test.fsfe.org. Contribute: https://fsfe.org/contribute/web/ https://fsfe.org
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

artwork.sq.xhtml 4.1KB

12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485868788899091929394959697
 1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
 2. <html>
 3. <head>
 4. <title>Çlironi Android-in Tuaj! - FSFE</title>
 5. <meta content="Rifitoni kontrollin mbi pajisjen tuaj Android dhe mbi të dhënat tuaja: kjo fushatë ka të bëjë me lirinë, kontrollin dhe privatësinë." name="description" />
 6. <meta content="android telefon i mençur sistem operativ përudhësa aplikacione Replicant OS CyanogenMod F-Droid FoeBuD e.V. fsf ansol software i lirë telefon telefon celular burim i hapur GTA04 Maemo/MeeGo Mer Tizen Carrier IQ spiunim spiun analiza" name="keywords" />
 7. <link type="text/css" href="/campaigns/android/android.css" rel="stylesheet" media="screen and (min-device-width:1280px) and (min-width:1200px)" />
 8. </head>
 9. <body>
 10. <p id="category"><a href="/campaigns/android/android.html">Çlironi Androidin Tuaj</a></p>
 11. <h1>Çlironi Androidin Tuaj! - Punime Grafike</h1>
 12. <div id="introduction">
 13. <div class="image" id="hello-free-droid">
 14. <img src="/campaigns/android/robot.png" alt="Robot Android i Çliruar" />
 15. </div>
 16. <p>
 17. Kemi krijuar disa grafika për fushatë që mund t’i përdorni si mbështjetje të fushatës suaj Çlironi Android-in tuaj.
 18. Ju lutemi, përkthejini në gjuhën tuaj dhe <a href="/campaigns/android/android.html#id-contact">na i dërgoni</a>.
 19. FSFE-ja mund të t’ju ndihmojë që të shtypni versionet e përkthyera të këtyre punimeve.
 20. Kemi gjithashti versione në Anglisht dhe Gjermanisht.
 21. Nëse doni t’i shpërndani në zonën tuaj, na e bëni të ditur dhe jua postojmë ne.
 22. </p>
 23. </div>
 24. <h2>Fletëpalosje</h2>
 25. <div class="center">
 26. <img src="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_en.png" alt="DIN A7 Flyer" />
 27. <p>
 28. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_en.svg">English</a> (<a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_en.svg">burim</a>) |
 29. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_de.svg">Deutsch</a> (<a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_de.svg">burim</a>) |
 30. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_el.svg">Ελληνικά</a> (<a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_el.svg">burim</a>) |
 31. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_fr.svg">Français</a> (<a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_fr.svg">burim</a>) |
 32. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_es.svg">Español</a> (<a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_es.svg">burim</a>) |
 33. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_it.svg">Italiano</a> (<a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7_it.svg">burim</a>)
 34. </p>
 35. <p>
 36. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A7.html">Teksti i fletëpalosjes për përkthim</a>
 37. </p>
 38. </div>
 39. <h2>Afishe</h2>
 40. <div class="center">
 41. <img src="/campaigns/android/artwork/DIN_A1_en.png" alt="Afishe DIN A1" />
 42. <p>
 43. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A1_en.svg">Anglisht</a> |
 44. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A1_de.svg">Gjermanisht</a> |
 45. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A1_el.svg">Greqisht</a> |
 46. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A1_fr.svg">Frëngjisht</a> |
 47. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A1_es.svg">Spanjisht</a> |
 48. </p>
 49. <p>
 50. <a href="/campaigns/android/artwork/DIN_A1.html">Teksti i afishes për përkthim</a>
 51. </p>
 52. </div>
 53. <h2>Ngjitësa</h2>
 54. <p>Ky ngjitës është menduar për ta përdorur në telefona të çliruar</p>
 55. <div class="center">
 56. <img src="/campaigns/android/artwork/sticker_3cm.png" alt="Ngjitës 3cm" />
 57. <p>
 58. <a href="/campaigns/android/artwork/sticker_3cm.svg">Krejt gjuhët</a>
 59. </p>
 60. </div>
 61. </body>
 62. <timestamp>$Date$ $Author$</timestamp>
 63. <legal type="cc-license">
 64. <license>http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/</license>
 65. <notice>Pjesë të kësaj faqeje janë
 66. modifikime të bazuara në punë të krijuar dhe ndarë me të tjerët nga Google,
 67. dhe që përdoren në përputhje me kushtet e përshkruara në lejen Creative Commons 3.0
 68. Attribution License. Android-i është një shenjë tregtare e Google Inc.</notice>
 69. </legal>
 70. </html>
 71. <!--
 72. Local Variables: ***
 73. mode: xml ***
 74. End: ***
 75. -->