Δωρεές στο FSFE

[ Άλλοι τρόποι ] [ Πιστωτική Κάρτα ]

Υπάρχουν τόσες αιτίες όσοι και τρόποι για να υποστηριχθεί η δραστηριότητα και οι στόχοι του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού. Ο πιο άμεσος είναι να μας βοηθήσετε σε εθελοντική βάση γράφοντας ελεύθερο λογισμικό ή ελεύθερη τεκμηρίωση. Επίσης χρειαζόμαστε κόσμο να μας βοηθήσει με άλλα καθήκοντα, όπως στελέχωση περιπτέρων εκθέσεων και άλλα. Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα ''Τι χρειάζεται να γίνει; ''.

Ένας άλλος κρίσιμος τρόπος υποστήριξης του FSFE είναι με χρηματικές δωρεές που θα μας επιτρέψουν να καλύψουμε τα έξοδά μας και τις αμοιβές όσων εργάζονται πάνω και για το Ελεύθερο Λογισμικό. Και βέβαια μπορείτε μόνοι σας να αποφασίσετε αν θέλετε να υποστηρίξετε το FSFE σε τακτική βάση ή με μία εφάπαξ δωρεά.

Το FSFE είναι ένας πανευρωπαϊκός οργανισμός που επιδιώκει την επίσημη αναγνώριση των τοπικών αρχών ως ένας κοινωφελής οργανισμός, όπου αυτό είναι δυνατόν. Ανάλογα με την τοπική νομοθεσία, αυτό μπορεί να επιτρέψει την απαλλαγή της δωρεάς σας από φόρους. Παρακαλούμε ανατρέξετε στον παρακάτω κατάλογο για λεπτομέρειες.

Γίνετε ευεργέτης του FSFE

Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους υποστηρικτές και χορηγούς με έναν διακριτό τρόπο. Παρέχουμε μερικούς τίτλους και κουμπιά χορηγιών τα οποία θα μπορούσατε να αποκτήσετε για μία συγκεκριμένη ελάχιστη δωρεά στη διάρκεια ενός έτους. Συνεπώς θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση <office@fsfeurope.org> και να μας γνωστοποιήσετε πού να στείλουμε την απόδειξη και την ευχαριστήρια επιστολή. Επίσης θα θέλαμε να σας καταχωρίσουμε στη σελίδα μας ''Thank GNUs'' Ακόμη και αν προτιμάτε να παραμείνετε ανώνυμοι, παρακαλούμε γνωστοποιήστε μας πώς μπορούμε να απευθυνθούμε σε σας, για να σας ευχαριστήσουμε κατ' ιδίαν.

Αν ενδιαφέρεστε για δημόσια ανακοίνωση της συνεισφοράς σας, το FSFE επίσης παρέχει μερικά κουμπιά χορηγιών για τις δωρεές προς αυτό.

Αν δωρίσετε:

Δωροθέτες με το μήνα που ξεκινούν αργά μέσα στο έτος θα αποκτούν ένα επίθεμα ''(mm/yy-)'' στην αναγραφή τους. Δωροθέτες με το μήνα που σταματούν νωρίς μέσα στο έτος αποκτούν ένα ''(-mm/yy)''. Όσοι εμπίπτουν και στις δύο περιπτώσεις, θα έχουν το επίθεμα ''(mm/yy-mm/yy)''.

Πώς να δωρίσετε

Το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού ακόμη αναπτύσσεται και ίσως να μην υπάρχει τοπικός τραπεζικός λογαριασμός για κατάθεση απαλλαγμένων από φόρους δωρεών ακόμη και αν οι τοπικοί νόμοι τις επιτρέπουν. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δωρίσετε στον κεντρικό τραπεζικό λογαριασμό (δείτε παρακάτω) ή επικοινωνήστε με το γραφείο μας για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να δωρίσετε με τον πιο βολικό τρόπο.

Παρακαλούμε σημειώσατε ότι η απαλλαγή από φόρους είναι μόνο δυνατή όταν διατυπώνεται ρητά παρακάτω.

Αν διαμένετε εκτός Ευρώπης, ίσως επίσης θα θέλατε να δωρίσετε στους ομοθυγατρικούς οργανισμούς μας, τα Ιδρύματα Ελεύθερου Λογισμικού στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ινδία ή στη Λατινική Αμερική.

Μπορείτε να δωρίσετε με πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας PayPal, πληροφορίες σχετικά με δωρεές για τις ακόλουθες χώρες υπάρχουν στις ακόλουθες σελίδες:

Δωρεές από άλλες χώρες μπορούν να γίνουν με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal ή απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό:

Free Software Foundation Europe e.V.
IBAN: DE69 3602 0030 0003 0047 32
National-Bank Essen, Steinstraße 13, 40212 Dusseldorf, Germany
SWIFT/BIC: NBAG DE3E

Αν προτιμάτε να ταχυδρομήσετε επιταγή, μπορείτε να τη στείλετε στη διεύθυνση

Free Software Foundation Europe e.V.
Talstraße 110
40217 Düsseldorf
Germany

Το FSFE ευχαριστεί όλους τους δωροθέτες. Η συνεισφορά σας μας επιτρέπει να εργαζόμαστε.

$Date$ $Author$