Faleminderit për dhurimin tuaj!

Faleminderit për dhurimin tuaj!

Procesi i dhurimit tuaj online u krye.
Dhurimet tuaja sigurojnë qëndrueshmërinë e punës sonë. Ne i bëjmë publike financat tona, që të mund të siguroni veten se paratë tuaja janë vënë në punë për qëllime të mira.

Po më tej?

Hiq rastin kur i keni vënë shenjë mundësisë "Dua të mbetem anonim", emrin tuaj do ta shtojmë te lista jonë e dhuruesve. Përgjithësisht, për këtë përdorim emrin e të zotit të llogarisë ose të kartës; nëse doni të shfaqeni me një emër tjetër, ju lutemi, lidhuni me ne. Sido qoftë, ju lutemi, mbani parasysh se mund të duhen disa ditë deri sa emrin juaj të jetë shtuar.

Për më tepër, mund të shtoni butonat tanë të Sponsorizimit te faqja juaj web që të demonstroni përkrahjen tuaj për ne.

Në disa vende, dhurimet për ne mund të zbriten nga taksat mbi të ardhurat. Deri më sot, kështu mund të bëhet në Gjermani dhe Zvicër. Nëse keni nevojë për një faturë të dhurimit, ju lutemi, lidhuni me zyrën tonë.

$Date$ $Author$