Presse

Stars

FSFE mener, at adgang til software afgør hvem der kan deltage i det digitale samfund. Frihederne til at anvende, udforske, dele og forbedre software, er nødvendige for en ligeværdig deltagelse i informationsalderen.

Free Software Foundation Europe (FSFE) er en almennyttig regeringsuafhængig organisation, som er aktiv i mange europæiske lande og involveret i mange globale aktiviteter. Adgang til software afgør deltagelse i et digitalt samfund: For at sikre ligeværdig deltagelse i informationsalderen, foruden konkurrencefrihed, stræber Free Software Foundation Europe efter, og er dedikeret til, udbredelsen af fri software; defineret ved frihederne til at anvende, udforske, ændre og kopiere. Siden sin grundlæggelse i 2001, har FSFE's primære funktion været at skabe opmærksomhed om disse emner, ved at sikre fri software juridisk, samt give folk frihed, ved at støtte udvikling af fri software.

Modtag vores pressemeddelelser

Ved at tilmelde dig vores nyhedsfeeds eller postlister, kan du holde dig ajour med de seneste nyheder i fri software-verdenen.

For øjeblikkelige opdateringer og aktuelle nyheder, kan du også følge os på Identi.ca eller på Twitter.

Seneste nyheder

Forespørgsler

Send direkte forespørgsler på engelsk til press@fsfeurope.org eller pr. post til:

Free Software Foundation Europe e.V.
Linienstr. 141
10115 Berlin
Tyskland

Telefon: +49-30-27595290

For generelle spørgsmål, se vores kontaktoplysninger.

Ressourcer

10-01-23 17:58:15 +0100 (Sam, 23. Jän 2010) $ $Author$