Bashkësia

Diskutime Publike

FSFE-ja ofron pakëz infrastrukturë për të mbrujtur diskutimin publik për tema të Software-it të Lirë. E nxisim këdo të shprehet hapur në këto platforma. Ju lutemi, mbani parasysh udhëzuesit për netiketën. Opinionet e shprehura në diskutimet publike nuk janë pozicionet zyrtare të FSFE-së. Për deklarata zyrtare shihni listat tona të njoftimeve për shtypin ose lidhuni me ne në nivel europian ose vendor.

Sipas Gjuhësh

Sipas Zonash

Lista Postimesh Grupesh Vendore

Kemi dhoma fjalosjeje XMPP, ku mund të takohemi:

Mund të bëheni tok me përkrahës të tjerë të Software-it të Lirë në IRC:

Mikroblogim

Mjaft prej nesh kanë filluar të përdorin shërbimin Software të Lirë për mikroblogim, Identi.ca për dërgim përditësimesh dhe lidhjesh me interes.

Ju nxisim të përdorni etiketat #freesoftware, #fellowship, #pdfreaders, #dfd, etj. në mesazhet tuaja. Mund të përfshini edhe përdoruesin @fsfe.

Lista konribuesish

Këto janë lista postimesh për bashkërendimin e grupeve tona të vullnetarëve.

subscribe-nl