Werk mee aan de revolutie

Stagiairs bij de Free Software Foundation Europe

De Free Software Foundation Europe (FSFE) zoekt stagiairs die het team kunnen versterken. De stages kunnen tussen de vier en de twaalf maanden duren. We aanvaarden het hele jaar door sollicitaties zonder ons aan een specifieke termijn te houden.

De FSFE werkt in een levendige omgeving met een groot aantal vrijwilligers uit verschillende landen en een aantal voltijdse werknemers.

Voor we meer details geven, krijgt u enkele quotes van gewezen FSFE-stagiairs:

De FSFE is nauw betrokken bij belangrijke processen die vorm geven aan de informatiemaatschappij, zowel op nationaal, Europees en Internationaal niveau. Het is boeiend om deel uit te maken van deze activiteiten. (Alexander Finkenberger)
De FSFE is een stimulerende werkomgeving. Er zijn maar weinig organisaties waar men vanuit zo veel verschillende invalshoeken kan werken in een internationale en interdisciplinaire context. U kan mijn blog lezen om een idee te krijgen van de hoeveelheid aan zaken waaraan ik heb kunnen werken. (Hugo Roy)

Jobomschrijving

De stagiair wordt de enige voltijds verantwoordelijke van de FSFE voor het kantoor en wordt ook de assistent van de voorzitter van de FSFE. Dit betekent onder andere: uitvoeren van PR-activiteiten, communicatie met verschillende contacten uit de gemeenschap, NGO's en bedrijven, maar ook algemeen kantoorwerk. De stagiair zorgt ook voor de communicatie tussen vrijwilligers en de teamleden van FSFE tijdens het werk aan de verschillende projecten. Hij of zij beheert ook het reisplan van de voorzitter en zal hem af en toe vergezellen bij zijn verplaatsingen.

Profiel

De Free Software Foundation Europe biedt u

Wie kan solliciteren

Iedereen die voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, het maakt niet uit of u computerwetenschappen, rechten, economie of politieke & sociale wetenschappen studeert; wij houden van wat diversiteit, zo komen er nieuwe ideeën.

Dit betreft een voltijdse baan, u bent gewaarschuwd. De FSFE zal een bestand aanleggen met alle sollicitaties en potentiële kandidaten uitnodigen als een betrekking vacant komt. U kan uw kandidatuur (in het Engels) indienen door middel van een brief met uw motivatie, een CV, referenties en eventuele vragen die u zich nog stelt. Mail naar:

office@fsfeurope.org

Stuur AUB geen documenten in Microsoft's Word document formaat..

Wij kijken al uit naar uw kandidaturen.

Beste groeten,
Free Software Foundation Europe, Office

$Date$ $Author$