1 Το FSFE παρουσιάζει τους «Υποστηρικτές» και δύο μικρά καθήκοντα για εσάς

Το FSFE παρουσιάζει τους «Υποστηρικτές» και δύο μικρά καθήκοντα για εσάς

Τώρα μπορείτε να γίνετε ένας δημόσιος υποστηρικτής του FSFE. Έτσι μπορείτε εύκολα να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για το Ελεύθερο Λογισμικό και ότι στηρίζετε τις δραστηριότητες του FSFE.

Γιατί;

α) Το FSFE χρειάζεται έναν καλύτερο τρόπο μέτρησης του πλήθους των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τα ζητήματα του Ελεύθερου Λογισμικού και β) το FSFE θέλει να εχει τη δυνατότητα ν απαρουσιάζει πόσα άτομα υποστηρίζουν την αποστολή μας. Άλλοι οργανισμοί το πετυχαίνουν αυτό με τη χρήση των «φίλων» του Facebook και των "followers" του Twitter, αλλά το FSFE δεν θέλει να υποχρεώσει κανέναν να εγγραφεί σε μια εξωτερική υπηρεσία για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την αποστολή μας.

Τι σημαίνει αυτό;

Η ιδιότητα του υποστηρικτή δεν κοστίζει τίποτε και τα ονόματα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Υποστηρικτών δεν θα ανακοινωθούν. Μόνο ο συνολικός αριθμός των υποστηρικτών θα δημοσιευθεί. Οι Υποστηρικτές ίσως να λαμβάνουν περιστασιακή σημαντική ενημέρωση από εμάς, το πολύ τρεις φορές το χρόνο. Όπως και πριν, μπορούν να εγγραφούν στο ενημερωτικό μας δελτίο, να συζητήσουν ιδέες στις δημόσιες λίστες αλληλογραφίας του FSFE, να προβούν σε μια εφάπαξ δωρεά , και να εγγραφούν στην Κοινότητα.

Δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το FSFE σε λιγότερο από 10 λεπτά:

1. Γίνετε υποστηρικτής!
2. Ρωτήστε φίλους και συναδέλφους -- με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κοινωνικά δίκτυα ή με άμεσο τρόπο -- αν και εκείνοι θέλουν να γίνουν υποστηρικτές. Για αυτό μπορείτε π.χ. να χρησιμοποιήσετε ένα URL όπως το "/support/?YourFellowshipLoginName". Έτσι μπορείτε να δείτε ποιον έχετε ενθαρρύνει να εγγραφεί στο "/support/stats?ref_id=YourFellowshipLoginName" . Μπορείτε να δείτε την πρόοδο στον αριθμό των υποστηρικτών .