Team

Matthias Kirschner

Matthias Kirschner is voorzitter van FSFE. In 1999 begon hij GNU/Linux te gebruiken en realiseerde hij zich dat software alle aspecten van onze levens diep raakt. Matthias is ervan overtuigd dat technologie de samenleving zou moeten versterken en niet zou moeten beperken. Hij werd tijdens zijn studie Politieke en Beleidswetenschappen in 2004 lid van FSFE.

Hij helpt andere organisaties, bedrijven en overheden te begrijpen hoe ze kunnen profiteren van Vrije Software -- die iedereen de rechten geeft om software te gebruiken, te begrijpen, aan te passen en te delen -- en hoe deze rechten helpen bij het steunen van vrijheid van meningsuiting, persvrijheid of privacy.

Matthias houdt ervan om te spelen met zijn kinderen. In zijn vrije tijd helpt hij bij seminars over eerste hulp in de wildernis, leest hij graag strips zoals XKCD en Transmetropolitan; en Die Ärzte.

Contact

Free Software Foundation Europe (FSFE)
Schönhauser Allee 6/7
10119 Berlijn, Duitsland
Telefoon: +49-30-27595290
E-mail: mSPAMk@fsREMOVEfe.org
GnuPG-sleutel: A0616A85CE41AD88

Links

Een fotografisch portret Creative Commons-Licentie
Photographic portrait of Matthias Kirschner van Max Power is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie.

Rollen

$Date$ $Author$ André Ockers