Browse Source

Typo fixing

svn path=/trunk/; revision=29826
guest-Besnik_b 4 years ago
parent
commit
3a47b9096e

+ 1
- 1
campaigns/android/liberate.sq.xhtml View File

@@ -147,7 +147,7 @@
147 147
     Kur xhironi vetëm Software të Lirë dhe nuk bazoheni te shërbime jo të lira
148 148
     rrjeti, të tilla si ato që ofron Google-i, mund të duket sikur humbët mundësinë
149 149
     e njëkohësimit të kontakteve tuaja, kalendarit dhe të tjera të dhënave prej pajisjesh
150
-    tuaja të tjera. Për fat, ka plot Software-e të Lirë që e bëjnë këtë punë:
150
+    tuaja të tjera. Për fat, ka plot Software të Lirë që e bën këtë punë:
151 151
    </p>
152 152
 
153 153
    <ul>

+ 1
- 1
news/2005/news-20050502-01.sq.xml View File

@@ -2,7 +2,7 @@
2 2
 
3 3
 <newsset>
4 4
  <news date="2005-05-02">
5
-  <title>Procesi penal antitrust "Patenta Software-esh vs Microsoft": Komisioni Europian po i vë kazmën njërës
5
+  <title>Procesi penal antitrust "Patenta Software-i vs Microsoft": Komisioni Europian po i vë kazmën njërës
6 6
  prej punëve të veta më të mira</title>
7 7
   <body>
8 8
   Letër e hapur për Z. McCreevy, Komisioneri Europian për Shërbimet dhe Tregun e Brendshëm.

+ 1
- 1
news/2013/news-20130212-01.sq.xhtml View File

@@ -16,7 +16,7 @@ ta shfrytëzoni këtë ditë si një mundësi për t’i thënë "faleminderit"
16 16
 njërit prej personave të palodhur të bashkësisë së Software-it të Lirë.</p>
17 17
 
18 18
 <blockquote>
19
-<p>"Software-et e Lira i përdorim përditë dhe, shpesh, pa u menduar më
19
+<p>"Software-in e Lirë e përdorim përditë dhe, shpesh, pa u menduar më
20 20
 thellë. Shkruajmë njoftime të metash, u tregojmë të tjerëve pse duhet
21 21
 t’i përmirësojnë programet e tyre, ose u kërkojmë veçori të reja - dhe
22 22
 shpesh nuk na vjen turp të kritikojmë. Ndaj, që t’u japim mundësinë

+ 1
- 1
news/legal-news.sq.xhtml View File

@@ -8,7 +8,7 @@
8 8
   <h1>Arkiv Lajmesh Ligjore</h1>
9 9
 
10 10
   <p id="introduction">
11
-Kjo faqe përmbledh krejt Lajmet Ligjore të botuara në site-in web të FSFE-së. Te Lajmet tona Ligjore grumbullojmë lidhje me interes për licencim Software-i të Lirë, çështje Software-i të Lirë që lidhen me biznesin, patenta Software-esh, politika Qeveritare dhe Software-i të Lirë, Standarde të hapura dhe Asnjanësia në Net.
11
+Kjo faqe përmbledh krejt Lajmet Ligjore të botuara në site-in web të FSFE-së. Te Lajmet tona Ligjore grumbullojmë lidhje me interes për licencim Software-i të Lirë, çështje Software-i të Lirë që lidhen me biznesin, patenta Software-i, politika Qeveritare dhe Software-i të Lirë, Standarde të hapura dhe Asnjanësia në Net.
12 12
   </p>
13 13
  
14 14
   <legal-news/>

+ 1
- 1
work.sq.xhtml View File

@@ -60,7 +60,7 @@
60 60
      <a href="/activities/os/os.en.html">Puna me Standardet e Hapura</a> 
61 61
      nga ana e FSFE-së ka si synim bërjen të mundur që njerëzit
62 62
      ta kenë të lehtë të migrojnë drejt Software-it të Lirë ose ndërmjet
63
-     zgjidhjesh me bazë Software-e të Lirë.
63
+     zgjidhjesh me bazë Software të Lirë.
64 64
     </p>
65 65
    </li>
66 66
    

Loading…
Cancel
Save